Konyhanyelv

A francia konyha fortélyait egy gasztronómiai utazás során nyelvtanulással fűszerezve sajátíthatja el. - Ínyenc menüsor elkészítése exkluzív környezetben - Különleges vacsoraélmény - Kulturális és gasztronómiai utazás - Francia anyanyelvű séf - 4-5 órás oldott nyelvgyakorlás - Szókincsfejlesztő játékok Francia, angol és magyar nyelven. B1-B2 szintű nyelvtudással rendelkezőknek ajánljuk. A nyelvvel most ismerkedőket segítjük.


Konyhanyelv felsőfokon : 2 program 1 élmény


Előfordult már, hogy külföldön fejtörést okozott az étlap, vagy a meglepetés erejével hatott a felszolgált étel? Hogy külföldi partnere hosszasan ecsetelte az ételek elkészítésének módját és Ön csak helyeslően bólogatott? Vagy csak egyszerűen a francia konyha szerelmese? Akkor ez a program Önnek szól.  
Különleges vacsoraélményt kínálunk Önnek és munkatársainak miközben olyan kulináris szókinccsel gazdagítjuk nyelvtudásukat, amely bármely üzleti vacsora alkalmával elismerést vált ki külföldi partnereiben.
Az angolul/franciául oktató séfek mellett külön nyelvtanár is gondoskodik a résztvevők nyelvi fejlődéséről. 
4-5 órás esték alkalmával lehetőség nyílik oldott légkörben gyakorolni a nyelvet, miközben egy eredeti francia karácsonyi menüsort készítünk el:
francia nyelvű program során anyanyelvi szakács avat be bennünket a francia konyha és kultúra rejtelmeibe, míg az angol programalkalmával a Courtyard by Marriott séfje készíti el a lenyűgöző ételeit, mellyel biztosan elvarázsolják vendégeiket az ünnepek alatt.
Courtyard by Marriott által biztosított exkluzív helyszín, a gyönyörű hatalmas látványkonyha, oktatóink motiváló személyisége, mind-mind hozzájárul, hogy egy felejthetetlen élménnyel térjenek haza.
A fenti időpontokban a jelentkezők által kért nyelven szervezzük az estét. A programok minimum 8 fő jelentkezése esetén indulnak.
Zártkörű főzőprogramot 8 fő felett tudunk biztosítani.

Jelentkezem!